Peter Gerards is niet meer.

Zelfs als je weet, dat er een spoedig einde zal komen, verrast het je toch nog. Op woensdagmorgen 17 december dronk hij nog koffie in het clubhuis met zijn vrienden van het B&O team. “Op oudejaarsdag kom ik een borrel bij je drinken, zoals altijd,” zei hij nog met veel overtuiging. Dat gaat niet meer gebeuren. We zullen Peter passend gedenken, zoals dat hoort bij iemand die altijd zo’n prachtige rol in het Flevo leven heeft gespeeld.

Ook daarom zal Peter vanuit ons verenigingsgebouw zijn laatste reis aanvaarden. Dat is op dinsdag 30.12.2014. Het zou mooi zijn als belangstellenden om 10.30 aanwezig konden zijn. Nadere informatie volgt via Twitter en www.wvflevo.nl.

Bestuur, makkers en leden wensen Winnie, de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen veel sterkte toe.

Klik hier voor het overlijdensbericht

2 reacties

 1. We verliezen met hem een ongelooflijk fijn mens, die heel veel voor onze vereniging heeft betekend, mede hierdoor zullen we hem missen.

  • Hagen Tinie en Henk on januari 7, 2015 at 10:06 pm
  • Beantwoorden

  Helaas vandaag pas gelezen dat Peter is overledenWij willen de familie condoleren met cit verlies.Ook wij hebben
  Een mooie tijd met hun meegemaaktSamen met Winnie zingen van kleine wasjes en Peter noemde mij altijd
  De rijstepikker wij hadden graag afscheid van Peet genomen,nu doen we dit maar in gedachten Afscheid van een markante man ,die je nooit zag zonder zijn pet en zijn peukje Rust in vrede oude koopvaarder en familie veel sterkte

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.