De inschrijving voor de WAC 2018 is geopend!

Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat ook dit jaar de Woensdagavond Competitie weer georganiseerd wordt. De Woensdagavond Competitie is een laagdrempelig wedstrijdevenement voor beginnende en ervaren zeilers, tevens is dit één van de grootste zeilwedstrijdcompetities van Nederland. In 19 weken nemen de deelnemers, verdeeld over meerdere klassen, het tegen elkaar op met 1 doel voor ogen: het bemachtigen van één van de WAC-trofeeën!

Deze competitie is de perfecte kans om met en zonder wedstrijdervaring wekelijks fantastische momenten te beleven op het water. Een meetcertificaat is niet benodigd aangezien er gebruik wordt gemaakt van het SW-systeem van SailSupport.

Inschrijven WAC 2018

Klik hier om je voor de WAC 2018 aan te melden!
Wanneer de inschrijving voor of op 18 april binnen is dan wordt er €10,- korting doorgevoerd op het inschrijfgeld. Je helpt de organisatie hier enorm mee!

Informatieavond WAC

Op 18 april om 20:00uur zal in de “Kop van de Knar” de WAC 2018 informatieavond gegeven worden. Tijdens deze informatieavond behandelen wij alle benodigde informatie voor een succesvolle competitie alsmede de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Wij willen iedereen uitnodigen om bij deze avond aanwezig te zijn. Overigens is dit ook een perfecte gelegenheid om te kijken of een deelname aan de Woensdagavond Competitie iets voor jou is.

1 reactie

  1. LS,

    ik wil als opstapper deelnemen aan de WAC, ik heb zelf geen boot maar wel jaren zeilervaring op kleine boten (Centaur) en kajuitboten, Victoire en platbodem (Pluut)
    Het inschrijfformulier is voor zeilers met een boot of kan ik dat ook gebruiken?
    Kan ik een keer komen kennismaken? Morgenavond (zaterdag) ben ik verhinderd
    Ary Stigter Tel 06 2000 4522

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.