⛵ WAC 2019 inschrijving is geopend! ⛵

De inschrijving voor de WAC 2019 is geopend!

Met gepaste trots kunnen wij aankondigen dat ook dit jaar de Woensdagavond Competitie weer georganiseerd wordt. De Woensdagavond Competitie is een laagdrempelig wedstrijdevenement voor beginnende en ervaren zeilers, tevens is dit één van de grootste zeilwedstrijdcompetities van Nederland. In 19 weken nemen de deelnemers, verdeeld over meerdere klassen, het tegen elkaar op met 1 doel voor ogen: het bemachtigen van één van de WAC-trofeeën!

Deze competitie is de perfecte kans om met en zonder wedstrijdervaring wekelijks fantastische momenten te beleven op het water. Een meetcertificaat is niet benodigd aangezien er gebruik wordt gemaakt van het SW-systeem van SailSupport. Deelnemen kan met zowel open- als kajuitzeilboten.

Inschrijven WAC 2019
Klik hier om je voor de WAC 2019 aan te melden. 
Graag ontvangen wij de inschrijving voor 17 april, alvast bedankt! Op deze pagina kan je de huidige inschrijvingen bekijken.

Informatieavond WAC
Op 17 april om 20:00uur zal in de “Kop van de Knar” de WAC 2019 informatieavond gegeven worden. Tijdens deze informatieavond behandelen wij alle benodigde informatie voor een succesvolle competitie alsmede de wijzigingen ten opzichte van vorig seizoen. Mede wegens het gebruik van nieuwe vlaggen willen wij iedereen uitnodigen om bij deze avond aanwezig te zijn. Overigens is dit ook een perfecte gelegenheid om te kijken of een deelname aan de Woensdagavond Competitie iets voor jou is!

Kennismaken met wedstrijdzeilen?
Mocht je de stap nog net te groot vinden om zelf mee te varen, heb je geen eigen zeilboot, heb je net een (jeugd)zeilcursus afgerond of lijkt het je ontzettend gaaf om een keer mee te varen? Meld je dan alvast aan via wedstrijdcommissie@wvflevo.nl ! Er wordt geregeld bemanning gezocht voor deelnemende schepen, wij helpen je graag om in contact te komen met een schipper. Deelnemen aan de WAC of de mogelijkheid om mee te varen is mogelijk voor zowel leden als niet-leden van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde.

Succes nog even met het klussen aan de schepen en graag tot in het nieuwe zeilseizoen!

Namens de wedstrijdcommissies van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.