Open Nederlands Kampioenschap 2019 12 m2 Sharpie klasse en de FF65 klasse

Van 20 t/m 22 september heet watersportvereniging Flevo de zeilers van de 12 m2 Sharpie klasse en de FF65 klasse van harte welkom voor het varen hun Open Nederlands Kampioenschap 2019.

De kampioenschappen worden gezeild onder auspiciën van het Watersport Verbond.
Voor de deelnemers aan het kampioenschap is alles in het werk gesteld om een mooi kampioenschap te varen. Het Wolderwijd is een mooi en ruim wedstrijdwater waar een trapezium baan wordt uitgelegd zodat de klassen hun eigen kampioenschap kunnen varen. Maar ook op de wal zijn alle voorzieningen aanwezig. Er is bovendien een tijdelijk kampeerterrein ingericht om met tent, caravan of camper te kunnen overnachten (wel opgeven hiervoor). Moederschepen en de FF65 vinden een ligplaats in de haven. Uiteraard kan gratis gebruik worden gemaakt van de kleedruimtes en de douches.
De Kop van de Knar is het middelpunt voor het wal programma; hier kan worden geluncht, wordt gezellig nagepraat na de wedstrijden van die dag en wordt ’s avonds gegeten of gebarbecued. Hier zal ook de huldiging van de Nederlands Kampioen 12 m2 Sharpie en de Nederlands Kampioen FF65 plaats vinden.
In de wedstrijddocumenten (Engelstalig) staat alle informatie.
Notice of Race: Final
AVG/GDPR: Final
Sailing Instructions: Final
12 m2 Sharpie:  http://www.sharpie.nl/
Het wedstrijd comité

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.