Uitslag WAC 2017 race 12

Wat een mazzel! Hoewel de weerberichten al enkele dagen erg slecht weer aangaven, hebben we vanavond van een lekker zonnetje kunnen genieten.

Wekelijks analyseren wij binnen de wedstrijdcommissie het weer om te bekijken of het verantwoord is om het water op te gaan. Via diverse websites zoals het weerindexjournaal proberen wij te achterhalen wat de voorspellingen zijn en hoe het weerbeeld zich op woensdag ontwikkelt. Helaas is het niet altijd mogelijk om hier de juiste voorspelling uit te halen.
Neem bijvoorbeeld vanavond, de berichten gaven erg slecht weer aan maar dat bleek enorm mee te vallen. Omdat wij dit al meermaals meegemaakt hebben kunnen wij pas op woensdag avond rond 18:00uur beslissen of de wedstrijd wel of niet doorgaat. Mocht een wedstrijd onverhoopt niet doorgaan dan zullen wij dit zo snel mogelijk op de website publiceren en kenbaar maken in de haven.

Graag tot volgende week!


Uitslagen race 12 (19 juli).
Gevaren is baan 5.
30 deelnemers.
Protest(en): geen.

Bijzonderheden: lekker warm weer, gelukkig geen onweer etc.

Uitslag race 12:   WAC2017_RACE_12_Uitslag_(voorlopig)_alle_klassen  (i.v.m. protesten is de uitslag voorlopig!)
Klassement na 12 races:   WAC2017_RACE_12_Klassement_(voorlopig)_alle_klassen   (i.v.m. protesten is het klassement voorlopig!)
WAC analyse tool (van Otte Brunsting):  klik HIER
In de tool is ook de uitleg opgenomen.

WAC hap 26 juli: menu 1: wrap gevuld met kip, menu 2: spaghetti. Opgeven voor de WAC hap? klik HIER

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.