feb 07

Beheerder ‘Kop van de Knar’ gezocht

In verband met het vertrek van onze Clubhuis Beheerder Ronald zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe beheerder of misschien zelfs beter gezegd ‘Horeca manager. Weten jullie iemand? Dan horen we dit graag!

 

 

Beheerder ‘Kop van de Knar’ gezocht

 

Voor ons clubhuis ‘Kop van de Knar’, op de mooiste locatie van Harderwijk, zijn wij op zoek naar een beheerder of misschien beter gezegd manager voor de Horeca. Wij zijn een jachthaven met ruim 700 leden die samen met diverse commissies binnen Watersportvereniging Flevo gebruik maken van deze locatie. Naast een mooie binnenruimte beschikt deze locatie over een terras aan het water met ruim 100 stoelen wat deels overdekt is. Dit maakt dat velen hier met name in de zomermaanden komen genieten in een gemoedelijke sfeer.

 

Wij zoeken :

 

Iemand met ervaring in de horeca die verantwoordelijk wordt voor de dagelijkse gang van zaken in ons clubhuis. Naar de richtlijnen van de vereniging zul jij in samenwerking met de Clubhuis Commissaris beleid uitdragen, personeel aansturen en uiteraard zelf ook de handen uit de mouwen steken. Je bent o.a. verantwoordelijk voor ; hygiëne (HACCP), leiding geven aan part time personeel, beheer kosten en werkuren, roosters maken, reserveringen en agenda beheer, evenementen coördineren, samenwerking met de vrijwilligers, inkoop en andere voorkomende werkzaamheden. Je bent actief op de werkvloer waar je je personeel aanstuurt en motiveert en zorg draagt voor een goede gang van zaken en gezellige sfeer in en om het clubhuis. Door de samenwerking met vrijwilligers en diverse commissies binnen de vereniging zoeken wij iemand die goed is in de omgang met verschillende mensen, een kwaliteit waar in onze ogen een horeca mens sowieso over moet beschikken.

Kerncompetenties

•  creatief •  enthousiast •  werken in teamverband •  planmatig werken •  kan zich verplaatsen in specifieke doelgroepen •  organisatorische vaardigheden •  leidinggevende vaardigheden •  geen 9-5 mentaliteit •  horeca ervaring • beschikbaarheid in het seizoen

Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Harderwijk.

Wij bieden:

Een uitdagende baan op een mooie en gezellige plek waarin je veel vrijheid hebt om jouw kwaliteiten tot uiting te brengen.   Salaris conform Horeca CAO, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring.

Uitgangspunt is een 32-34 urige werkweek waarbij je in het zomerseizoen wat meer zult werken en in de wintermaanden meer vrij hebt. Je start met een contract voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot onbepaalde tijd.

Interesse of weet je iemand? Voor informatie of sollicitatie stuur een mail naar info@wvflevo.nl

Of neem telefonisch contact op met Erik Scheepmaker Mobiel: 06-20333369

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published.