Presentatie 19 februari, belevenissen van een reis…………….

Wie droomt er niet van: Alles opzeggen en verkopen en met je boot de horizon tegemoet zeilen? Wietze van der Laan en Janneke Kuysters deden het. Ze vertrokken in 2013 voor een reis van 8 jaar langs de drie grote kapen van de wereld. Na 60.000 mijl en 40 landen kwamen ze weer terug in Nederland. Op zondagmiddag 19 februari komen ze een presentatie geven over hun reis. Ze nemen ons mee in de voorbereiding voor zo’n groot project, maar natuurlijk ook uitgebreid in de reis zelf. En tot slot delen ze de dingen die ze geleerd hebben met ons. Het wordt een presentatie voor dromers en voor mensen die gewoon van een lekker reisverhaal houden. Inmiddels is er ook een boek over hun reis verschenen: ‘Nieuwsgierigheid als Kompas’ en te koop na afloop van de lezing.
Op deze zondagmiddag is de ‘Kop van de Knar’ om 14.30 uur open en begint de presentatie om 15.00 uur. Na afloop is er uiteraard gelegenheid tot vragen stellen en gezellig napraten. De toegang is gratis en neem gerust vrienden en familie mee.

“Wie droomt er niet van: alles opzeggen en verkopen en met je boot de horizon tegemoet zeilen? Wietze van der Laan en Janneke Kuysters deden het. Ze vertrokken in 2013 voor een reis van 8 jaar langs de drie grote kapen van de wereld. Na 60.000 mijl en 40 landen kwamen ze weer terug in Nederland. Op XX komen ze een presentatie geven over hun reis. Ze nemen ons mee in de voorbereiding voor zo’n groot project, maar natuurlijk ook uitgebreid in de reis zelf. En tot slot delen ze de dingen die ze geleerd hebben met ons. Het wordt een presentatie voor dromers en voor mensen die gewoon van een lekker reisverhaal houden. Inmiddels is er ook een boek over hun reis verschenen: Nieuwsgierigheid als Kompas (uitgeverij Hollandia).”

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.