Een zondagmiddag vol muziek………………………

Op zondagmiddag 23 februari wordt er in de Kop van de Knar van watersportvereniging Flevo een shantycafé/Ierse muziekmiddag georganiseerd.
Shantysongs zijn werkliederen die vroeger veel op schepen werden gezongen en natuurlijk ook in de havens. Een shantycafé is een samenkomst van diverse leden van verschillende shantykoren en
publiek, die instrumentaal of door samen te zingen (solo mag ook) muziek maken. Natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen die mee wil zingen mag mee zingen, want we gaan proberen de teksten op het tv scherm te projecteren. Het zijn zowel Nederlandse als Engelstalige songs. Er zijn diverse koren aangeschreven en er hebben zich al enkele muzikanten, zangers en zangeressen aangemeld.
Ook willen we aandacht vragen voor de Ierse band ‘Hodge Podge’. Deze band verzorgt ook de geluidsapparatuur waar gebruik van wordt gemaakt.
Ondergetekende, ook lid van Flevo, zingt al jaren bij het Barneveldse shantykoor ‘Het roer om’. Ons koor heeft inmiddels meer dan 260 optredens verzorgd door geheel Nederland. Het valt mij iedere keer weer op hoeveel toehoorders deze muziek kunnen waarderen.

Dus, wilt u een gezellige muzikale middag hebben met familie, vrienden of vriendinnen, kom dan naar de Kop van de Knar.

Zondagmiddag 23 februari, aanvang 14.00 uur tot ongeveer 18.00 uur.
Het adres is Knarweg 2-4-6, jachthaven de Knar in Harderwijk.

Mocht u vragen hebben neem gerust contact met mij op,
Frits Poot, tel. 06 20 05 72 34. Mocht u voor een gesloten hek staan, bel dan ook
dit nummer.

Tot ziens,
Frits Poot.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.