Per 1 juli mag de Kop van de Knar weer open !

We vallen met de Kop van de Knar onder de sportkantines en niet onder de horeca, vandaar dat we wat later open gaan dan de reguliere restaurants.

Wat we wel gemeen hebben zijn de richtlijnen van de RIVM en Koninklijke Horeca Nederland. Dat betekend dat we ons wel houden aan een aantal restricties. Helaas teveel om hier allemaal op te sommen, maar ik wil er toch een paar benoemen omdat er wezenlijk een aantal zaken zijn aangepast en gaan veranderen.

·         Een aparte in- en uitgang

·         Melden op het terras en geplaatst worden aan een tafel

·         Vaste indeling van tafels en stoelen·     

·        2 personen aan tafel of jullie moeten een huishouden vormen

En dit zijn ze nog niet allemaal………. Het vraagt dus van ons personeelsteam en onze leden dan ook veel verandering en een andere benadering. Er zijn minder plaatsen dus het zal ook sneller vol zijn. Je kunt niet een stoel pakken en gezellig bij iedereen aanschuiven. De rookplek is verschoven enz enz.

We vragen dan ook uw begrip en medewerking. Het personeel heeft duidelijke instructies gehad en er is goed nagedacht over een hoog serviceniveau om het toch iedereen naar de zin te maken.
 
Gezien de huidige situatie en de regelgeving hebben we nog wel besloten om de openings-en sluitingstijden aan te passen. Deze kunnen ook weer wijzigen dus net als de regels van de overheid en het RIVM. Houd dus de mededelingen in de gaten die we aanplakken op de website, bij de Kop van de Knar en verspreiden via de nieuwsbrief en de langszij. Ook de mondelijke mededelingen van ons personeel dienen opgevolgd te worden.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.