Update 31 maart: Coronamaatregelen verlengd t/m 28 april Toilet-,was en douche gelegenheden gesloten.

De coronamaatregelen die tot 6 april lopen, worden verlengd tot en met 28 april.

Forse beperkingen voor gehele recreatiesector
De strekking van deze noodverordening is dat recreatieterreinen, vakantieparken,  campings, (jacht)havens, natuurgebieden en stranden zich strikt moeten houden aan maatregelen. We zitten in een crisis met een volksgezondheidsprobleem, dus de maatregelen zijn gericht op bescherming van de veiligheid en de gezondheid. Het advies is blijf thuis.”
Omdat binnen de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) de dreiging bestaat dat zowel op of bij de locaties van vakantieparken, campings, kampeerterreinen en kleinschalige kampeerveldjes (bijv. het zogenoemde ‘kamperen bij de boer’) als op of bij parken, natuurgebieden, stranden en (jacht)havens, de gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen niet of niet in voldoende mate de beperkende maatregel met betrekking tot het houden van 1,5 meter afstand tussen daar aanwezige personen in acht wordt genomen, zijn die gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen met deze noodverordening in ieder geval tot en met 28 april 2020 aangewezen als verboden locaties. 
De noodverordening geldt tot in ieder geval 28 april 2020 of tot het moment waarop zij wordt ingetrokken. Voor evenementen geldt dat ze verboden zijn tot 1 juni 2020.

Eerder afgekondigde maatregelen blijven van kracht.

Zeilopleidingen
Alle opleidingen en cursusactiviteiten worden tot 1 juni 2020 geannuleerd. De avondopleiding kielboot (Valken) zal geen doorgang vinden. Voor de opleidingen geprogrammeerd na 1 juni 2020 geldt dat de voorbereidingen binnen de gestelde beperkingen doorgaan. Een evt. niet doorgaan of wel doorgaan zal afhangen van de door de regering opgelegde maatregelen. Dit betekent dat er voor als nog wel ingeschreven kan worden op de zeilweken en weekeinden die gepland zijn na 1 juni 2020.

Houd u vooral de informatie op onze website in de gaten. Betalingen voor opleidingen geschieden pas na een definitieve doorgang van de betreffende opleiding.


Wij wensen u allemaal een goede gezondheid en veel wijsheid toe.  In deze onzekere tijd !

Bestuur WV Flevo.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.