WAC 2017 | Barbecue voor de schippers, bemanning, vrienden en familie!

Met nog één wedstrijd in het vooruitzicht is de WAC 2017 al bijna weer voorbij. Wij kijken terug op een prachtige reeks wedstrijden met veelal goed weer en een zeer goed sfeer!

Op zondag 10 september is de 19e en laatste race van de WAC. Zoals ieder jaar is de eerste start rond 14:00 uur en varen we tot ongeveer 16:00 uur. In een aantal klassen zal het nog spannend gaan worden wie zich kampioen 2017 mag noemen. De beste 10 resultaten gelden, er kunnen dus nog behoorlijke verschuivingen optreden in het klassement. Het is de bedoeling rond 17:30 de prijzen uit te reiken, tenzij er protesten zijn.

Naast de ‘bekende’ prijsuitreiking en het gezellige samenzijn, organiseren wij een barbecue met livemuziek! Vorig jaar is het diner georganiseerd door W.V. Zeewolde, dus dit jaar organiseert W.V. Flevo de barbecue bij het prachtige nieuwe clubhuis! Wat ons betreft is dit een gezellige afsluiting van een mooi wedstrijdseizoen. Bovendien geeft de barbecue je als schipper de mogelijkheid om je bemanning te bedanken, uiteraard zijn familie en vrienden ook zeer welkom!
Via onderstaande link je kan aangeven met hoeveel personen jullie bij de barbecue aanwezig zijn, na de inschrijving ontvang je binnen enkele dagen een mail om de betaling van €12,50 per persoon te voldoen.
Inschrijven was mogelijk tot 5 september.

Afbeelding1

Wij verheugen ons op een gezellige dag, graag tot 10 september!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Geurtsen en Thijs Adegeest
Wedstrijdcommissie W.V. Flevo

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.