Terug naar Wedstrijden

WELKOM (AANKOMENDE) WEDSTRIJDZEILER!

Of je nu een beginner bent of een fanatieke wedstrijdzeiler, bij W.V. Flevo ben je aan het juiste adres. Als wedstrijdcommissie organiseren we niet alleen wedstrijden, maar ook proberen we de beginnende wedstrijdzeiler wegwijs te maken in de wedstrijdbanen. Uiteraard is er ook voor de echte fanatieke wedstrijdzeilers ruim voldoende uitdaging en plezier te beleven.

Het plezier staat bovenaan en de passie voor deze sport is onze gemene deler. In onze wedstrijden wordt dan ook op een prettige manier fanatiek gevaren. Niet voor niets kent W.V. Flevo wedstrijdzeilers van alle niveaus. Maar van welk niveau je ook bent, je gaat altijd beter zeilen door wedstrijden te zeilen. Dus ook handig voor de toerzeilers die liever een uur eerder aankomen op Texel!

Achteraf wordt er altijd gezellig geëvalueerd en de uitslagen bekend gemaakt in onze sfeervolle clubhuis. Voor verdere informatie nodigen we iedereen van harte uit om contact op te nemen met de wedstrijdcommissie. En wil je weten hoe het er dit seizoen bij de Woensdagavond Competitie aan toe gaat, klik dan hier.

Lijkt het je toch een beetje spannend, stap dan eens op bij een van de andere boten of doe een keer vrijblijvend mee. We helpen je graag verder.

 

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Geurtsen & Thijs Adegeest

wedstrijdcommissie@wvflevo.nl