Terug naar Wedstrijden

Woensdagavond Competitie 2020

Ondanks het Coronavirus hebben we de intentie om Woensdagavond Competitie te gaan varen!

 

Inschrijven voor WAC 2020? Klik hier!

Inschrijven kan tot 17 mei 2020.

 

Wij zijn achter de schermen druk bezig met alle voorbereidingen, zodra we groen licht krijgen van het RIVM kunnen we gelijk van start gaan. Op dit moment hebben we de intentie om op 3 juni de eerste wedstrijd te varen, dit is uiteraard onder voorbehoud. (we hebben helaas nog geen glazen bol kunnen vinden 😉 )

Aan iedereen het verzoek om je wel alvast in te schrijven zodat we weten wie er deelnemen. Betaling is op dit moment nog niet nodig, we incasseren net voordat we de eerste wedstrijd varen. Na inschrijving houden we iedereen uiteraard per e-mail en WhatsApp op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de WAC 2020.

Wegens de Corona crisis kunnen we de informatieavond van 15 april en de SW-behandelavonden niet door laten gaan. In plaats daarvan zullen we de presentatie van de informatieavond online beschikbaar stellen.

De Woensdagavond Competitie is een laagdrempelig wedstrijdevenement voor beginnende en ervaren zeilers, tevens is dit één van de grootste zeilwedstrijdcompetities van Nederland. In 15 weken (onder voorbehoud wegens Corona) nemen de deelnemers, verdeeld over meerdere klassen, het tegen elkaar op met 1 doel voor ogen: het bemachtigen van één van de WAC-trofeeën!

Mocht je de stap nog net te groot vinden om zelf mee te varen, heb je geen eigen zeilboot, heb je net een (jeugd)zeilcursus afgerond of lijkt het je gewoon ontzettend gaaf om een keer mee te varen? Meld je dan alvast aan via wedstrijdcommissie@wvflevo.nl ! Deelnemen aan de WAC of de mogelijkheid om mee te varen is mogelijk voor zowel leden als niet-leden van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde.

De wedstrijdcommissies van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde hebben zichzelf als doel gesteld om dit jaar weer veel nieuwe deelnemers te mogen ontvangen. Deze competitie is de perfecte kans om met en zonder wedstrijdervaring wekelijks fantastische momenten te beleven op het water. Een meetcertificaat is niet benodigd aangezien er gebruik wordt gemaakt van het SW-systeem van SailSupport.

Middels onderstaande knoppen navigeer je eenvoudig naar de diverse onderwerpen.

 

Concept wedstrijdbepalingen 2020 klik hier!

Klik om de afbeelding om verder te gaan.

 

Inschrijven voor WAC 2020? Klik hier!

 

Foto’s  WAC 2019                                                        WAC Analyse tool