Terug naar Wedstrijden

Woensdagavond Competitie 2021

Klik hier voor de informatie over de trainingsavonden.

Klik hier voor de concept banenkaart.

Klik hier voor de concept wedstrijdbepalingen.

Klik hier om de online WAC-Informatie avond te openen, de uitzending start op 25 mei om 20:00uur.

Trainingsavonden
Vanaf 26 mei gaan wij starten met het faciliteren van wekelijkse trainingsavonden op woensdag avond.
Het is tot nu toe wegens de corona maatregelen helaas nog niet mogelijk om een reguliere Woensdagavond competitie te organiseren. Er is echter wel een steeds grotere vraag van enthousiaste deelnemers om op een veilige en verantwoorde manier met elkaar het water op te gaan. Daarom zijn de wedstrijdcommissies van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde, aan de hand van geldende richtlijnen en adviezen, gestart met het opstarten van trainingsavonden.
Tijdens de online WAC-Informatieavond van 25 mei zal er verdere toelichting gegeven worden.

Inschrijven voor WAC 2021? Klik hier!

Inschrijven kan tot 30 mei 2021.

Wij zijn achter de schermen weer druk bezig met alle voorbereidingen, zodra alle lichten op groen komen te staan kunnen we gelijk van start gaan. Op dit moment hebben we de intentie om de Woensdagavond Competitie weer te gaan varen, dit is uiteraard onder voorbehoud. Tot die tijd zullen er trainingsavonden georganiseerd worden.

Aan iedereen het verzoek om je wel alvast in te schrijven zodat we zodra we weer van start mogen/kunnen we weten welke schepen er deelnemen en kunnen we de SW cijfers alvast berekenen.

Wegens de Corona crisis kunnen we helaas geen informatieavond houden in de Kop van de Knar en de SW-behandelavonden kunnen helaas ook niet door gaan. In plaats daarvan zullen we de presentatie van de informatieavond online gaan houden.

De Woensdagavond Competitie is een laagdrempelig wedstrijdevenement voor beginnende en ervaren zeilers, tevens is dit één van de grootste zeilwedstrijdcompetities van Nederland. In 15 weken (onder voorbehoud wegens Corona) nemen de deelnemers, verdeeld over meerdere klassen, het tegen elkaar op met 1 doel voor ogen: het bemachtigen van één van de WAC-trofeeën!

Mocht je de stap nog net te groot vinden om zelf mee te varen, heb je geen eigen zeilboot, heb je net een (jeugd)zeilcursus afgerond of lijkt het je gewoon ontzettend gaaf om een keer mee te varen? Meld je dan alvast aan via wedstrijdcommissie@wvflevo.nl ! Deelnemen aan de WAC of de mogelijkheid om mee te varen is mogelijk voor zowel leden als niet-leden van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde.

De wedstrijdcommissies van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde hebben zichzelf als doel gesteld om dit jaar weer veel nieuwe deelnemers te mogen ontvangen. Deze competitie is de perfecte kans om met en zonder wedstrijdervaring wekelijks fantastische momenten te beleven op het water. Een meetcertificaat is niet benodigd aangezien er gebruik wordt gemaakt van het SW-systeem van SailSupport.

Middels onderstaande knoppen navigeer je eenvoudig naar de diverse onderwerpen.

Concept wedstrijdbepalingen 2021 klik hier!

Klik om de afbeelding om verder te gaan.

Inschrijven voor WAC 2021? Klik hier!

Foto’s  WAC 2019                                                        WAC Analyse tool