Digitale WAC-Informatieavond en Trainingsavonden!

Zoals in onze eerdere aankondiging stond aangegeven kan de WAC nog niet gevaren worden, echter zijn er door de recente versoepelingen in de corona-maatregelen mogelijkheden ontstaan om te starten met het faciliteren van trainingsavonden. In deze nieuwsbrief geven wij een korte toelichting. Daarnaast zal er een online WAC-Informatieavond gehouden worden op 25 mei om 20:00uur, hoe dat werkt lees je hieronder. De online WAC-Informatieavond is ook bedoeld voor bemanning en andere belangstellende, het doorsturen van deze uitnodiging stellen wij daarom zeer op prijs. 

Trainingsavonden
Vanaf 26 mei gaan wij starten met het faciliteren van wekelijkse trainingsavonden op de woensdag avond. 
Het is tot nu toe wegens de corona maatregelen helaas nog niet mogelijk om een reguliere Woensdagavond competitie te organiseren. Er is echter wel een steeds grotere vraag van enthousiaste deelnemers om op een veilige en verantwoorde manier met elkaar het water op te gaan. Daarom zijn de wedstrijdcommissies van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde, aan de hand van geldende corona maatregelen, richtlijnen en adviezen, gestart met het opstarten van trainingsavonden. Zodra de geldende richtlijnen en adviezen het toelaten dan zullen de trainingsavonden vervangen worden door de Woensdagavond Competitie. 
Tijdens de online WAC-Informatieavond van 25 mei zal er verdere toelichting gegeven worden, daarnaast zijn de trainingsavonden bepalingen, vastgestelde WAC tarieven en de banenkaart op de websites gepubliceerd. Klik hier om de documenten te downloaden.

Online WAC-Informatieavond
Op 25 mei vanaf 20:00uur zal de WAC-Informatieavond digitaal gehouden worden. De informatieavond zal live door de wedstrijdcommissies gepresenteerd worden en het is mogelijk om tijdens de informatieavond vragen te stellen. Tijdens deze informatieavond behandelen wij alle benodigde informatie voor de trainingsavonden, een succesvolle competitie alsmede de wijzigingen ten opzichte van vorige edities van de WAC. Deze digitale online WAC-Informatieavond is voor alle (potentiële) deelnemers bedoeld, het doorsturen van deze uitnodiging naar de bemanning of andere belangstellende stellen wij daarom zeer op prijs. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om naar de Kop van de Knar of de Bolschuit toe te komen.
Klik hier om de online WAC-Informatieavond te openen, de uitzending start op 25 mei om 20:00uur.

Let op! Bij het deelnemen aan de online WAC-Informatieavond is aanmelden niet nodig, je kan bij het openen klikken op “anoniem deelnemen”.

WAC 2021
De Woensdagavond Competitie is een laagdrempelig wedstrijdevenement voor beginnende en ervaren zeilers, tevens is dit één van de grootste zeilwedstrijdcompetities in Nederland. Als we van start gaan zullen de deelnemers het op de woensdagavonden, verdeeld over meerdere klassen, het tegen elkaar op met 1 doel voor ogen: het bemachtigen van één van de WAC-trofeeën! 

Deze competitie is de perfecte kans om met en zonder wedstrijdervaring wekelijks fantastische momenten te beleven op het water. Een meetcertificaat is niet benodigd aangezien er gebruik wordt gemaakt van het SW-systeem van SailSupport. Deelnemen kan met zowel open- als kajuitzeilboten.

Inschrijven WAC 2021
Klik hier om je voor de WAC 2021 aan te melden. 
Graag ontvangen wij de inschrijving voor 30 mei, alvast bedankt! 

Kennismaken met wedstrijdzeilen?
Mocht je de stap nog net te groot vinden om zelf mee te varen, heb je geen eigen zeilboot, heb je net een (jeugd)zeilcursus afgerond of lijkt het je ontzettend gaaf om een keer mee te varen? Meld je dan alvast aan via wedstrijdcommissie@wvflevo.nl of via wedstrijdcommissie@wvzeewolde.nl ! Er wordt geregeld bemanning gezocht voor deelnemende schepen, wij helpen je graag om in contact te komen met een schipper. Deelnemen aan de WAC of de mogelijkheid om mee te varen is mogelijk voor zowel leden als niet-leden van W.V. Flevo en W.V. Zeewolde. 

Graag tot 25 mei 20:00uur tijdens de online WAC-Informatieavond en daarna op het water!

Wedstrijdcommissie W.V. Flevo

1 reactie

    • Michiel van der kaay op juni 10, 2021 om 11:11 am
    • Reageer

    Heren , zijn er al uitslagen bekend van de afgelopen trainingsavonden ?

    Jelle

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.