SHANTY/GEZELLIGHEID CAFE zondag 11 december

Op zondagmiddag 11 december 2022 organiseren we weer een shanty/gezelligheid café in het clubhuis de Kop van de Knar van watersportvereniging WV Flevo, Knarweg 2-4-6 in Harderwijk.
Inloop vanaf 13.00 uur aanvang 14.00 uur einde rond 17.00 uur.
Entree is gratis. Consumpties kunnen worden afgerekend aan de bar (pinnen mogelijk). Een shantycafe/ gezelligheid café is een middagje samen muziek maken. Iedereen is welkom en krijgt de ruimte om iets te laten horen. Instrumentaal of met je stem. Teksten niet bekend, geen enkel probleem veel teksten kunnen wij laten zien op een scherm. Alleen komen luisteren mag natuurlijk ook
Inmiddels hebben zich al verschillende muzikanten en zangers en zangeressen aangemeld. Uiteraard onze eigen Krasse knarren zijn aanwezig maar ook Captain Haddocks and his crew. Enkele zangers en muzikanten van shantykoor “het roer om” uit Barneveld maar ook muzikanten en zangeressen van shantykoor “vrouwen van schipper Kee” ook uit Barneveld hebben al toegezegd aanwezig te zijn. De ”Heeren van Nunspeet” zijn uitgenodigd. Kokkels en Mokkels uit Harderwijk misschien ook iets voor jullie? Of leden van de Boekaniers meld je aan.
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dan kan dit bij Frits Poot tel 06 20057234, of via email f.poot@kpnplanet.nl


Wij zien u graag op 11 december,
Frits Poot.

1 reactie

  • Fred Winkel op december 6, 2022 om 6:57 am
  • Reageer

  Beste Frits,
  Ook ik kom graag een aantal shanties zingen. Ook zou ik graag mijn boek over shanties willen voorstellen. En dan hoop ik dat de drukker op tijd de boeken heeft geleverd, zodat ik ze ook direct te koop kan aanbieden.

  Fred Winkel,
  Apeldoorn.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.