Terug naar Wedstrijden

03. Uitslag Berenburgrace 7 September 2022

Een Feestje van Zeewolde waar de WAC-zeilers van W.V. Flevo graag aan mee deden. Met in totaal 25 deelnemers waarvan er 10 van W.V. Flevo werd het een leuke laatste avond Wedstrijd van 2022. Helaas liet de wind het wat afweten waardoor het een redelijk dobberfestijn werd maar de dat maakte de pret er niet minder om.

Zelfs 2 teams (Nimmerzat en Jelle) die hun boten aan het Veluwemeer hebben liggen waren van de partij en op tijd voor de prijsuitreiking.

Op de Kop van de Knar schreven de schippers, onder het genot van een glaasje Berenburg, hun positie in het veld om 21:00 bij het finishen op een bord.
Hierbij werd de wedstrijd geëvalueerd en een klein beetje over gedaan met enige discussie. Het was immers al best donker om 21:00 uur door de overheersende bewolking. Wie lag nu bij die eerste boei en wie had dan toch boei 2 gehaald?
Na zelfs een tekening gemaakt te hebben op het bord was men het er unaniem over eens welke plek elke boot had op het sein om 21:00 uur.
De winnende teams van de Inboard en de Outboard kregen van de wedstrijdcommissie een fles Berenburg als prijs uitgereikt.


> Uitslag Berenburgrace 7 September 2022
Outboard:                            Inboard

1e  Life
2e   Liv
3e   Joep
4e   Knot  
1e  White Pearl
2e  Flamingo
3e  Jelle
4e  Impuls
5e  Nimmerzat  
Offline
1e Outboard ” Life”
1e Inboard “White Pearl”