Haven

Wij heten u van harte welkom bij Watersportvereniging Flevo in Harderwijk, eigenaar van jachthaven de Knar en gelegen aan de Knarweg 4-6, 3846 AH Harderwijk.

Komt u over het water vanuit Zeewolde, dan vindt u jachthaven de Knar aan stuurboordzijde voor het Aquaduct. Komende vanuit Elburg vaart u door het Aquaduct en ligt jachthaven de Knar aan bakboordzijde.

In het vaarseizoen bent u als passant van harte welkom. Nadat u bij de havenmeester een ligplaats toegewezen heeft gekregen, bieden wij u de mogelijkheid om voor boodschappen een fiets te lenen. U bent dan binnen 10 minuten in het centrum van Harderwijk. In de directe omgeving van de jachthaven vindt u ook diverse supermarkten. Het Dolfinarium staat misschien wel op uw lijstje, maar ook een museumbezoek behoort tot de mogelijkheden. Er zijn drie musea die de moeite waard zijn, t.w. het Harderwijker Museum, vooral over de historie van Harderwijk, het moderne museum van Marius van Dokkum en het Palingmuseum, waar u uiteraard ook voor verse en gebakken vis terecht kunt. 

Jachthaven de Knar is voorzien van alle moderne gemakken. Elektriciteit en water zijn er op de steigers, sanitaire ruimtes vindt u bij de ‘Kop van de Knar’ ons clubhuis en het havenkantoor. Tevens is er bij het havenkantoor een speciale ruimte met een wasmachine en droger. Wifi is overal op de haven gratis te gebruiken. De havenmeester geeft u alle informatie.

Onder en bij de kraan vindt u een vuilwater afzuig installatie, net als diverse bakken voor de vuilnis. Bij de uitgang staat het milieu afval station.

Openingstijden Havenkantoor

Miv. 1 juli is het havenkantoor op de volgende tijden geopend: Zondag            09 :00 – 12:30 + 13:30 – 20:30 uur Maandag           09 :00 – 12:30 + 13:30 – 20:30 uur Dinsdag              09 :00 – 12:30 + 13:30 – 20:30 uur Woensdag         09 :00 – 12:30 + 13:30 – 20:30 uur Donderdag      09 …

Havenformulieren/lidmaatschap/Tarieven

Rubrieken Haven Passanten Ligplaatsen/tarieven Haven formulieren  

B&O team

Het vrijwilligers team oftewel het B & O (Bouw- en Onderhouds)team. Zoals zoveel verenigingen heeft ook de watersportvereniging Flevo een vrijwilligers team. Deze groep, hoofdzakelijk mannen, zorgen ervoor dat veel klussen/klusjes door hen gedaan worden. Niet alles mogen wij als vereniging zelf doen, maar wat de mannen kunnen, doen ze. Behalve in het zomerseizoen is …