Terug naar Vereniging

Vrienden van de Kop van de Knar

Naast leden kent de watersportvereniging Flevo ook Vrienden van de Kop van de Knar. Ons mooie clubhuis, de ‘Kop van de Knar’ en het strandje met het zwemwater willen wij niet alleen voor onszelf houden. Zo’n mooi plekje vind je niet snel in Harderwijk.

Hoe kunt u Vriend van de Knar worden? Op deze website kunt u een inschrijfformulier downloaden. Als wij dit formulier hebben ontvangen en de betaling is bijgeschreven dan ontvangt u van ons de spelregels waaraan u zich dient te houden en een toegangspas.

Lees de spelregels goed door zodat u en wij als haveneigenaar niet voor verrassingen komen te staan.

Deze “Vrienden van de Kop van de Knar” betalen een jaarlijkse bijdrage en ontvangen (na ontvangst van verschuldigde bedrag) een pasje om de poort te openen. Deze “Vrienden” zijn van harte welkom op het strandje en in het clubhuis (hapje, drankje, toiletten en douches).  En wordt van hen verwacht dat zij zich aan de havenregels houden.

De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 32,50 per jaar. De eenmalige inschrijfkosten zijn € 5,25.

Het strandje is met name geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Vandaar dat kinderen er alleen onder toezicht van hun ouders mogen spelen en “zwemmen”. Zwemmen mag alleen in het afgeschermde ondiepe deel van de havenkom. Dit om alle risico’s uit te sluiten; immers de havenkom is bedoeld voor in- en uitvarende zeilboten en catamarans. Deze zwemregel geldt overigens ook voor de leden en hun kinderen!

Het bestuur vertrouwt er op dat met dit beleid de mening van de ledenvergadering duidelijk is gehoord en dat we hiermee zicht houden op wie de haven mag betreden.

Hier onder kunt u het inschrijfformulier (Versie-7) en de plattegrond downloaden met info over toegankelijkheid en  regels die verbonden zijn met de “Vriend van de Kop van de Knar pas.

LET OP !

De eventuele auto mag niet langer dan één dagdeel (4 uur) worden geparkeerd  op het jachthaventerrein

+

Het gebruik van de trailerhelling is niet toegestaan voor vrienden van de Kop van de Knar.

Zie  ook:  de regels ‘Vriend van de Kop van de Knar’ pas  (inschrijfformulier versie 7)