Terug naar Vereniging

Shanty koor ‘de krasse Knarren’

Welkom bij ons Shantykoor de “Krasse Knarren”

Op onze jachthaven hebben we een echt shanty koor. Het is een laagdrempelig koor waar we al jaren met een aantal mannen met heel veel plezier wereldbekende shanty’s zingen.

Op de donderdag avonden in het winterseizoen (september t/m april) oefenen we onder het genot van een kopje koffie en/of een drankje onze liedjes. Waar het allemaal plaatsvindt is in het clubhuis van de vereniging, “de kop van de knar”. Het is altijd een gezellige boel en dat is waar het ons vooral om gaat, gezelligheid en saamhorigheid.

We zijn niet echt grote zangtalenten maar met elkaar klinkt het helemaal niet slecht. Zeker nu we sinds deze winter de beschikking hebben gekregen over een mooie geluidsinstallatie.

De muzikale begeleiding wordt verzorgd door 2 trekzakspelers en de liedjes worden ingestudeerd onder de bezielende leiding van Willem Van Der Vis.

Als je het leuk vindt om ons koor te komen versterken, vocaal of instrumentaal, stellen wij dat erg op prijs. Kijk dan eens op onze website www.krasse-knarren.nl en maak een afspraak voor het bijwonen van een oefenavond. Gewoon even binnenlopen mag natuurlijk ook, zoals reeds gezegd op de donderdagavonden vanaf september t/m april.

We zien uit naar jullie komst