Terug naar Vereniging

Clubhuis gebouw

De Kop van de Knar

De Kop van de Knar

Een prachtig verenigingsgebouw waarin veel voorzieningen zijn ondergebracht.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is haven.jpg
 
De openingstijden van ons verenigingsgebouw de ‘Kop van de Knar’ kunt u terug vinden op de WV Flevo site
 

In het winterseizoen worden er op een aantal maandag- en dinsdagavonden de cursus Vaarbewijs en Marifonie gegeven. Iedere woensdag als het klussenteam aan het werk is wordt hier koffie gedronken en wordt er de lunch gebruikt. Op donderdagavond repeteert het mannenkoor de Krasse Knarren er. Lezingen gegeven door Flevoleden of watersporters van buitenaf vinden veelal plaats op vrijdag of zaterdagavond. De eerste dinsdagavond van de maand is gereserveerd voor de bestuursvergadering. Dan zijn er natuurlijk nog vergaderingen voor het wedstrijdzeilen en de zeilopleiding.

De leden die tijdens het afgelopen jaar lid zijn geworden van de w.v. Flevo, worden tijdens een avond voor nieuwe leden in de gelegenheid gesteld om kennis te maken met het bestuur. Ook deze avond wordt in het clubgebouw gehouden.

De zeer jeugdige Flevokinderen worden zeker niet vergeten. Op 2 de paasdag mogen de kinderen paaseieren zoeken en in de maand november komt traditiegetrouw Sint Nicolaas op bezoek. De Adriana, het clubschip (een voormalige garnalenkotter), fungeert als Sinterklaasboot die de goedheilig man uit Spanje haalt.

Om u in de ‘Kop van de Knar’ van een natje en droogje te voorzien helpen vooral in het winterseizoen eigen leden, terwijl er in de keuken hulp is van jeugdige keukenhulpen. Om al deze vrijwilligers te belonen is er in de maand maart een zondag gereserveerd waarbij deze leden verrast worden op een dankjewel etentje.

En dan is er nog niet te vergeten, aan het einde van het vaarseizoen in de maand oktober de sluitingsavond. Onder het genot van heerlijk gekookte mosselen of een gebakken visje praten Flevoleden nog even na over het afgelopen vaarseizoen of de plannen voor het komende seizoen.

Een prachtige locatie om onder het genot van een kop koffie, thee of een drankje te genieten van het wijde uitzicht over het Wolderwijd en het Aquaduct.

12227219_1040013766051294_4086013769680931128_n

Openingstijden clubhuis Kop van de Knar